• Katuotsikko 1, 20100 Turku
  • 012 345 6789
  • nimi@sähköposti.fi

Muista, vietät itsesi kanssa loppuelämän  

- pidä siis peilikuvan kaverista huolta

Palveleva kauneushoitola
Tehtaan valoissa ja varjoissa Loimaalla

 

Prinsessatehdas on yhden naisen yritys ja toteutunut unelma. Toimitila sijaitsee vanhan nahkatehtaan kiinteistössä Loimaalla. Prinsessatehdas on matalan kynnyksen hoitola, joka tarjoaa sinulle ennen kaikkea kiireetöntä aikaa.

Hoitolan palveluihin kuuluu monipuolinen valikoima erilaisia hoitoja. Tutustu tarkemmin: Hoidot ja hinnat

Uutta!

Voit varata itsellesi nyt myös shoppailuhetken Timmasta:

  • shoppailuvartti (15 min), kun tiedät mitä haluat
  • shoppailu pidemmällä kaavalla (30 min), kun tilanne vaatii pähkäilyä

Jokainen ihminen on elämänsä summa. Meillä jokaisella on oma tarinansa ja varatessasi ajan hoitolalle voit olla varma, että se hetki on juuri sinua varten.
Olen aidosti läsnä, eikä tilassa työskentele muita työntekijöitä. Hoitola on siis varattu vain sinua varten. Tilassa vallitsee rauha olla vaan tai jutella, mikä fiiliksesi juuri silloin sattuukin olemaan. Kuppi kahvia tai teetä kuuluu olennaisesti hetkeen. Muista muistuttaa, jos en ymmärrä tarjota <3

Varaa aika helposti Timmasta ja ota hetki aikaa itsellesi!

Vinkki: lahjoita myös ystävällesi breikki arjesta, osta lahjakortti hoitolaan tai muista häntä sähköisellä lahjakortilla.

Hei ja tervetuloa paikkaan, jossa Sinä olet tärkein.

Prinsessatehdas on yhden naisen yritys ja toteutunut unelma. Matka tehtaalle on ollut pitkä; vuosikymmenet haaveilin kosmetologin ammatista ja vihdoin keväällä 2017 tuo unelma sai tuulta siipiensä alle. Hain kouluun ja vihdoin, monen muuttujan jälkeen keväällä 2019 valmistuin unelma-ammattiini.

Prinsessatehtaan toimitila sijaitsee vanhan nahkatehtaan kiinteistössä Loimaalla. Joku saattaa muistaa minut myös entisen Laatuleivän tiloista. Siellä avasin ensimmäiset työtilani vuonna 2010 ja ihonhoitotilaisuuksia pidettiin pinkkien seinien suojissa noin parin vuoden ajan. Ihania hetkiä, jotka jatkuvat nyt täällä tehtaan valoissa ja varjoissa. Tosin tuotesarja ja työtavat ovat vaihtuneet, mutta ajatuksen ydin on edelleen sama. Hemmottelu. Oma aika. Se niin tärkeä juttu, joka vain kovin helposti pääsee unohtumaan.

Prinsessatehtaan työtiloista, joita myös biitiksi (Heartbeat) kutsutaan, löydät minut. Elämänsä täysin toiselle vaihteelle heittäneen aikuisen naisen, joka tekee nyt sitä työtä, josta on koko ikänsä haaveillut. Niin onnellisen saadessaan häärätä ja hemmotella asiakkaitaan tässä pienessä hoitolassaan. Onnellisen tästä työstä, jonka kautta pystyn tarjoamaan hetken hengähdyksen arjen kiireiden keskellä. Tämä tila ja te asiakkaat olette minulle sydämen asia. Nyt vihdoin elän todeksi unelmaani työstä, joka ei tunnu työltä.

Tervetuloa, kun sinusta siltä tuntuu – oma aika on vain klikkauksen päässä.

PS: nimestään huolimatta Prinsessatehdas palvelee myös prinssejä – ollos tervetullut, sinä jalo ritari

Anette Pakarinen

koulutettu kosmetologi, kauneudenhoitoalan yrittäjä

hieroja-opiskelija, kalevalaisen jäsenkorjauksen opiskelija

Varaa arjen prinsessa- tai prinssihetki helposti
täältä»